TĂRÂMUL FERMECAT – EVENIMENT DE FUNDRAISING

TARAMUL FERMECAT

Tărâmul fermecat” este un proiect care are ca scop strângerea de fonduri, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

JUSTIFICARE PROIECT:

În urma articolului publicat în ziarul local Viata Liberă în data de 25 aprilie 2015 (http://www.viata-libera.ro/societate/66176-familie-din-galati-cu-zece-copii-intr-o-casa-fara-geamuri), în care este prezentat cazul umanitar al familiei Balercă, o familie cu 10 copii care locuiește în Galați, str. Tecuci nr 125, într-o locuință socială fără ferestre și apă potabilă, Asociația Egosano s-a autosesizat și împreună cu partenerii săi, Asociația Cleverkids și Marilio Party Center, au decis să organizeze o acțiune de strângere de fonduri pentru sprijinirea celor 10 copii nevoiași.

Cu fondurile strânse din donațiile părinților care vor veni cu copiii la petrecerea caritabilă, se vor achiziționa medicamente și produse parafarmaceutice, produse de igienă și apă potabilă.

 BENEFICIARI:

 Cei 10 copii ai familiei Balercă.

Costinel (19 ani), Alexandru (17 ani), Ana Maria (16 ani), Gheorghiţă (15 ani), Răzvan (10 ani), Radu (9 ani), Elena (şapte ani), Doru (şase ani), Mihaela (trei ani şi jumătate), Rareş-Ilie (opt luni).

 ACTIVITĂŢI PROIECT:

 Proiectul constă în organizarea unei petreceri pentru copii cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.

Petrecerea caritabilă Tărâmul fermecat va avea loc duminică, 31 mai 2015, în intervalul orar 10.00 – 13.00, în grădina Asociației Cleverkids.

Taxa de participare este de 10 lei/copil.

Părinții vor putea achiziționa produse handmade realizate de voluntarii Egosano și fotografii de la eveniment.

 DATA DESFĂŞURARII PROIECTULUI:

 Proiectul se va desfăşura în luna mai – iunie 2015.

 RESPONSABILI PROIECT:

 Proiectul „Tărâmul fermecat” este o iniţiativă a Asociaţiei Egosano şi se desfăşoară cu ajutorul voluntarilor – persoane adulte din domenii de activitate diferite, sub coordonarea managerului de proiect, Alina Chercea Cloşca.

Proiectul se bazează pe voluntariat și se bucură de sprijinul Asociaţiei „Cleverkids”, care pune la dispoziţie spaţiul necesar desfăşurării acțiunea de strângere de fonduri – petrecerea pentru copii Tărâmul fermecat şi de sprijinul Marilio Party Center, care moderează petrecerea, cu ajutorul personajelor Disney.

Asociaţia Egosano împreună cu Asociaţia „Cleverkids” și Marilio Party Center, se obligă ca întreaga sumă de bani obţinută din donații, să fie utilizată pentru derularea obiectivului proiectului.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s