ECHIPA

 Alina Chercea CloscaALINA CHERCEA CLOȘCA

COORDONATOR PROIECTE, PSIHOLOG CLINICIAN SPECIALIST

M-am implicat în activități de voluntariat încă din anul 2 de facultate în cadrul unei organizații de tineret care desfășura programe de educație pentru sănătatea reproducerii și am lucrat cu liceeni și studenți. În practica de psiholog, m-au impresionat poveștile de viață ale persoanelor solicitante de azil, sentimentul de neputință al pacienților afectați de accident vascular cerebral, vulnerabilitatea copiilor cu părinți plecați în străinatate.

Sunt un promotor îndârjit al unui stil de viață sănătos, iar voluntariatul are grijă de sănătatea emoțională a comunității. Mă ghidez după principiul „lifelong learning”, cred că omul a fost creat pentru a trăi în comunitate și știu că o viață creativă înseamnă o viață fericită.

Mirela Frangulea  MIRELA FRANGULEA

PSIHOLOG PASIONAT DE ARTA HANDMADE

Pentru mine, viaţa este o şcoală cu nenumarate posibilităţi de dezvoltare personală. Cursul de design m-a ajutat să descopăr eleganţa corpului; la cursul de masaj terapeutic am cunoscut complexitatea corpului iar Facultatea de Psihologie “mi-a arătat” frumuseţea sufletului. Tuturor ni se întâmplă să rătăcim printre schimbările sociale, iar atelierele de creaţie ne ajută să ne dezvoltăm creativitatea atȃt de utilă pentru găsirea de soluţii, idei, metode, pentru noi dar şi … pentru cei dragi.

Asociaţia Egosano oferă noi posibilităţi de dezvoltare atȃt pentru noi cei din echipa de voluntari cât şi pentru participanții la atelierele de creaţie, la cursurile de dezvoltare personală sau în grupurile de suport.

Sorina Iancu SORINA IANCU

MASTERAND PSIHOLOGIE CLINICĂ, INSTRUCTOR SĂNĂTATE EMOȚIONALĂ

M-aş descrie ca un fin observator al comportamentului uman, sunt atentă la detalii și evidențiez calitățile celor din jurul meu de fiecare dată când am ocazia.

 Sunt pasionată și studiez psihologia, fac majoritatea sarcinilor cu plăcere și nu neglijez calitatea în detrimentul cantității. Caut să îmi hrănesc sănătos trupul și să îi ofer zilnic sufletului meu porții de veselie, iubire și cultură. Îmi place să fac sport și nu aș refuza niciodată o ieșire la patinoar, alergatul pe faleză, plimbatul cu rolele sau un joc de tenis.

Experiența cu copiii am dobândit-o în activități after-school, programe de dezvoltare personală și ateliere de creație.

Oana Toader  OANA TOADER

PSIHOLOG EDUCATIONAL, EDUCATOR PENTRU SANATATE

Numele meu este Oana și de cele mai multe ori, rolul meu este acela de a înțelege care este definiția fericirii pentru oamenii pe care îi întâlnesc și apoi de a fi ghid, martor în drumul lor către aceasta.  Întalnirea cu orice suflet mă umple de emoție și mă provoacă la autoanaliză.

Sunt o persoană empatică și cu un interes real față de problemele existențiale ale individului. Veșnic pasionată de dezvoltare personală; iubesc  Spania și anemonele; mă întâlnesc pe mine însămi de fiecare dată când urc pe poteci de munte și desenez mandale.

 

Andreea Savinuta  ANDREEA ANGHEL

PSIHOLOG EDUCAȚIONAL, EDUCATOR PENTRU SĂNĂTATE

Mă numesc Adriana, sunt o persoană deschisă, jucăușă, sociabilă. Iubesc oamenii, animalele, florile și muzica. Cred că fericirea fiecăruia și împlinirea noastră ca oameni rezidă în a ști ceea ce ne dorim cu adevărat și în a privi fiecare obstacol ca pe o lecție de viață, ca pe o oportunitate pentru dezvoltare personală și succes.

În cadrul echipei Egosano am întâlnit oameni cu suflet frumos, preocupați de binele semenilor, oameni cu înalte valori morale,  oameni care  mă completează și mă motivează să aleg și să apreciez ce e mai bun în viață.

 

Camelia Ganea_farmacist  CAMELIA GANEA

FARMACIST PASIONAT DE ARTA FOROGRAFICA

Cu fiecare pas pe care-l fac în viață, apreciez tot mai mult clipele frumoase, autentice, create cu un plus de dragoste și atenție. Sunt acele clipe care aduc bucurie, culoare, poezie, sănătate…într-un cuvânt, calitate vieții. Astfel, am ajuns să împletesc meseria de farmacist cu noi hobby-uri și acțiuni de voluntariat, în diverse domenii.

Centrul de Sănătate Egosano este unul din locurile unde pot îmbina, în mod armonios, concretul și abstractul, care-mi oferă energia, suportul necesar pentru noi descoperiri interioare sau exterioare. Aici am oportunitatea de a  participa la acțiuni dedicate persoanelor nevoiașe, la ateliere creative de relaxare prin artă, ateliere de dezvoltare personală și la multe alte proiecte care aduc valoare comunității, desfășurate într-o atmosferă prietenoasă și optimistă.

Simona Tase  SIMONA TASE

REDACTOR DEPARTAMENT CORPORATE HEALTH

Mă numesc Simona Tase, sunt redactor voluntar în cadrul asociației Egosano. Îmi place să citesc, sunt pasionată de studiul limbilor străine și de traduceri.

În plus, pentru că acesta este nucleul ce unește voluntarii Egosano, îmi place să ajut oamenii din inimă. Prezentă în rândurile voluntarilor încă de la înființarea asociației, sper să continuăm să facem lucruri frumoase împreună!

 

Adelina Popa  ADELINA POPA

REPREZENTANT SOCIAL MEDIA 

Mahatma Gandhi spunea ca „orice lucru pe care îl faci în viată va fi nesemnificativ, dar este foarte important să îl faci. Deoarece nimeni nu îl va mai face”.

Întotdeauna am fost o fire sociabilă. Fiecare zâmbet pe care reușesc să îl smulg de la persoanele din jurul meu îmi provoacă o bucurie imensă. Voluntariatul reprezintă o parte importantă din viața mea pentru că mă ajută să ating sufletele oamenilor.

Centrul de Sănătate Egosano îmi oferă șansa de a-mi pune în practică abilitățile de comunicare și dragostea pentru oameni. Prin intermediul mijloacelor de socializare am șansa de a împărtăși și altora dorința de a fi buni, de a vedea partea plină a paharului, de a vedea partea bună a lucrurilor in orice rău posibil, de a fi tolerant, îndemnandu-i să gasească în orice un motiv de bucurie.

 

 

VOLUNTARI CARE AJUTĂ DIN INIMĂ: ALINA KOLBAY, OZANA BARDAȘ, MIHAELA CÎRJAN, ADELINA ANGHEL….