DIRECȚIONEAZĂ 2%

În 2016, Asociația Egosano își continuă misiunea de promovare, educare și intervenție în domeniul sănătății pentru comunitatea din Galați.

Mulțumim celor care au sprijinit acțiunile Egosano în 2015 și suntem recunoscători pentru ajutorul pe care îl vom primi în 2016! 

 Ce înseamnă să direcționezi 2% din impozitul pe venit

– Conform legii, veniturile salariale și asimilatele acestora, sunt impozitat de către Stat;
– 2% din acest impozit este automat direcționat de către stat către sectorul neguvernamental (ONG);
– completând formularul 230, respectiv formularul 200 (declarație specială pentru veniturile realizate în 2015)  poți sprijini direct și transparent Asociatia Egosano;
– informațiile cuprinse în formularul de direcționare a 2% din impozitul pe venit și fișa fiscală sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alt scop decât pentru depunerea la Direcția de Finanțe din județul în care locuiești.

   Alege să sprijini Asociația Egosano, iar fondurile provenite din direcționarea 2% ne vor ajuta să ne atingem obiectivele din 2016:

– să sprijinim 50 de persoane care au suferit accidente vasculare cerebrale prin servicii GRATUITE  de îngrijire la domiciliu;

– să sprijinim 50 de familii cu copii care provin din medii defavorizate, prin servicii GRATUITE de asistență socială, consiliere psihologică, educație parentală;

– să sprijinim 50 de pacienți diabetici prin programe GRATUITE de îmbunătățire a stării de sănătate;

– să continuăm atelierele Heart-made Boutique unde voluntarii Egosano creează produse handmade sprijinind beneficiarii noștri în acest fel;

Este important ca Formularul 230 sau Formularul 200, denumite și Declarația 230 și Declarația 200, să fie depuse la Administraţia Financiară fie direct de dvs. sau de noi până la data de 25 Mai.

Mulțumim tuturor celor care ne aleg ca parteneri și promotori ai sănătății!

Puteți susține activitatea noastră prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit sau prin alte donații și sponsorizări. Pentru alte detalii, ne puteți contacta la telefon 0744 323469.

DESCARCĂ FORMULARUL 230formular230_2015_EGOSANO

ASOCIAȚIA EGOSANO

CUI: 33652000

CONT: RO 75 RNCB 0141143188470001 BCR

EGOSANO flyer FINAL curbe simplu 2

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s