MINDFULNESS – workshop antistress

În luna septembrie, Asociația Egosano lansează proiectul de educație emoțională „ÎNVĂȚ SĂ MĂ RELAXEZ”, adresat adulților care suferă de stress, insomnii, dificultăți de concentrare a atenției, tahicardie sau anxietate, precum și celor care cred că nu le-ajunge timpul, nu reușesc să termine ce și-au propus sau nu sunt mulțumiți de viața lor.

Proiectul se va desfășura în perioada septembrie – noiembrie 2015 și  va consta în organizarea unor workshopuri tematice, în care participanții vor descoperi și vor experimenta modalitați și tehnici de relaxare specifice psihologiei moderne.

MINDFULNESS este tema primului workshop din cadrul proiectului „ÎNVĂȚ SĂ MĂ RELAXEZ”, care va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, în Galați. Workshopul va fi facilitat de dna ANCA COMAN, formator certificat internațional în Process Communication Model.

„Despre Mindfulness se spun și se scriu foarte multe în ultimul timp. Că este un mod de viață, că este o idee căreia i-a sosit vremea, că este o abordare care recunoaște și cultivă ce avem mai bun în noi ca ființe umane… Este o practică introdusă tot mai mult în Occident în școli și spitale, în închisori și chiar în Parlamentul Britanic.

Pentru mine Mindfulness înseamnă a trăi în “aici și acum”. Oricât i-ar plăcea minții să complice lucrurile, să caute concepte profunde și teorii elaborate, în esență este vorba “doar” despre “a fi prezent”.

Te invit să explorăm împreună starea de “prezență”, să descoperim liniștea din interiorul nostru, folosind concepte simple și multe exerciții practice. Vom studia beneficiile cultivării stării de Mindfulness și metode de a aduce aceasta practică în viața noastră de zi cu zi.”

Pentru detalii înscriere vă rugăm să ne contactați la telefon 0744 323469 sau pe email asociatiaegosano@gmail.com.

poster Mindfulness_final

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s