Tărâmul Fermecat – eveniment caritabil de Ziua copilului

TARAMUL FERMECAT_POSTER_final

Asociația Egosano împreună cu partenerii săi, Grădinița CleverKids și Marili Party Center, au organizat un eveniment caritabil dedicat Zilei Internaționale a Copilului, intitulat Tărâmul Fermecat.

Duminică, 31 mai, cu mic, cu mare, copiii au pășit la propriu pe târâmul fermecat amenajat minunat în gradina Cleverkids. Copiii au fost primiți cu bucurie de personajele Disney, Minni și Mikey Mouse, iar voluntarele Egosano au invitat părinții să înscrie copiii la tombola de final.

Distracția a fost garantată de prințesa Elsa, care a antrenat copiii în jocuri amuzante, dans și cântec. Piesa „Let it go” a fost de poveste. Copiii au cântat împreună cu prințesa Elsa  până la ultimul vers.

Alba ca zăpada, Cenușăreasa, Sportacus si prietena lui, Minni și Mikey au dăruit copiilor toată energia lor magică, au dansat, au pictat copiii pe față, au făcut sute de fotografii cu aceeași bucurie de fiecare dată.

În momentele de odihnă, copiii au participat la atelierele de creație, unde Oana Meteș și Mirela, voluntar Egosano, au exprimat copilăria într-un mod artistic.

Distracția s-a încheiat cu o tombolă magică, în care fiecare copil a primit un cadou.

Mulțumim din suflet tuturor părinților care au ales să ne susțină cauza socială într-un mod distractiv și plăcut pentru copiii lor.

Mulțumim sponsorilor evenimentului, Cofetăria Dulce by Paula, Club Xsi 0, Little Jo, partenerului nostru media, Viața Liberă.

Mulțumim voluntarelor Egosano, care au făcut o treabă excelentă, susținând și promovând produsele Heart-made Boutique create chiar de ele. Felicitări din toată inima!

Fondurile strânse în urma acestui eveniment sunt dedicate unei familii cu 10 frați, care trăiește la marginea sărăciei, fără apă potabilă și într-o locuință socială fără ferestre.

Asociația Egosano oferă asistență socială și materială și susține sănătatea și un stil de viață sănătos. Conform misiunii sale, asociația Egosano sprijină familia aflată în dificultate cu o trusă medicală necesară oricărei familii cu copii, cu produse de igienă orală și corporală și cu multă apă plată.

Mulțumim și felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această acțiune caritabilă! Mulțumim pentru că ați ajutat din inimă!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s