Şi workaholicii au voie să obosească

Dacă Dumnezeu îţi dă, atunci înseamnă că poţi duce – cunoaşteţi proverbul acesta?
Dar dacă Dumnezeu îţi dă atâtea de făcut încât eşti mereu în criză de timp, nu ai timp de relaxare pentru că ştii că tu eşti singurul care face treaba perfect (adică pe placul tău), eşti într-un permanent proces de organizare a vieţii tale şi a celorlalţi, îţi place să organizezi şi să controlezi situaţia dar te plângi că nimeni nu este în stare să facă o treabă bună…..

atunci înseamnă ca eşti un WORKAHOLIC autentic.

Un workaholic pasionat de ceea ce face, muncitor, ambiţios şi dedicat perfecţiunii, autonom şi cu picioarele pe pamânt. Da, aşa eşti.

Ştiu că-ţi place să lucrezi mai mult singur decât în echipă şi să fii lăsat să propui soluţii pe care să le pui în practică. Te enervează persoanele care nu-ţi recunosc efortul şi munca şi mai ales cele care îşi asumă meritele tale.

Acasă (în familie) eşti cotat drept un tată sau o mamă sever(ă), exigent(ă) şi obsedat(ă) de curăţenie. Nu-ţi plac musafirii care apar fără să anunţe, pentru că ţi-ar deranja planul şi ai pierde timp. De fapt ţie chiar nu-ţi place să pierzi timpul, iar activităţile de loisir şi relaxare înseamnă să citeşti o carte despre un nou proiect de amenajare a casei sau să căuţi pe google materiale şi produse pentru pasiunea ta (bijuteriile handmade, grădinăritul, gătitul, produse cosmetice etc etc).

Dacă nu mă crezi, atunci priveşte şi analizează (ştiu că eşti bun la asta) comportamentul iepurelui din desenele animat Winnie the Pooh.

Acum mă crezi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s