Modalitati de realizare a raportului psihologic

ok1Se spune ca „Dar din dar se face Rai” si se mai spune ca ” Where is a Will, there is a Way” (unde este dorinta, este si putinta). Cam asa a fost aseara in sala cu oameni de zapada a Bibliotecii Franceze „Eugène Ionesco“ din Galati, unde am avut placerea si onoarea sa sustin primul meu seminar in randul egalilor mei – colegii psihologi.

Invitatia a venit din partea Presedintelui Colegiului Psihologilor filiala Galati, dl Aurel Lefter (www.psiworks.ro), caruia ii multumesc pentru increderea pe care mi-a acordat-o atunci cand mi-a propus sa prezint un studiu de caz impreuna cu raportul psihologic aferent. ok

Am ales sa pun in discutie cazul unui minor care in urma despartirii parintilor, a ramas in custodia tatalui. Solicitarea realizarii unei evaluari psihologice si intocmirii unui raport psihologic, a venit din partea mamei care intentiona sa faca recurs privind hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului catre tata.

Am apreciat receptivitatea si interesul cu care colegii psihologi au tratat acest subiect si le sunt recunoscatoare pentru implicare si pentru ponturile pretioase pe care mi le-au oferit.

„Unde-s multi, puterea creste!”ok2

In cadrul seminarului „Modalitati de realizare a raportului psihologic” m-am simtit puternica si protejata de energia empatica din sala si mi-am confirmat inca o data credinta ca „este mult mai usor sa inveti de la oameni asemenea tie, de la egalii tai”.

Multumesc Aurel Lefter (www.psiworks.ro)!

Multumesc dragi colegi!

Multumesc Dorina Moisa (directoarea Bibliotecii Franceze „Eugène Ionesco“ !

ok3

PS:  Va invit sa mergeti la biblioteca franceza si sa admirati colectia de tablouri cu oameni de zapada! Este superba!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s