Libertatea emotionala

 

libertatea_emotionala_p45De Craciun am primit o bijuterie nestemata, pretioasa si de o valoare rara care se potriveste perfect structurii mele mentale – cartea „Libertatea emotionala” scrisa de dr. Judith Orloff.
Inca de cand am citit titlul cartii, in mintea mea au aparut asteptari si sperante ca voi gasi raspunsul pe care l-am tot cautat in toate cartile despre emotii pe care le-am citit si anume „cum obtin echilibru emotional fara a apela la ratiune?”. Pentru ca sunt o persoana care gandeste emotiile cu succes si reuseste sa inteleaga rational ceea ce simte, aveam nevoie de o alta perspectiva, de o noua viziune asupra emotiilor.
Si am gasit ceea ce cautam!
Aceasta carte parca a fost scrisa pentru mine si in acelasi timp parca eu am scris aceasta carte. Maniera soft in care sunt prezentate tehnicile de lucru cu propria persoana, limbajul prietenos si decent in care este scrisa cartea, mi-au oferit confortul necesar asimilarii informatiilor la nivel emotional.
Imi place stilul de comunicare bazat pe experiente personale sau impartasite de altii, stil pe care Judith Orloff M.D, autoarea cartii, il foloseste din plin in paginile cartii oferind acesteia autenticitate si credibilitate.
Imi place faptul ca autoarea vorbeste despre Emotii atat in limbajul medicinei traditionale cat si in limbajul intuitiei, al energiei si al viselor.
„Emotiile mai au si un limbaj intuitiv care se cere decodificat in corpul nostru – „energii subtile” care ne strabat corpul si pot fi simtite(…). In timp ce noi simtim emotiile intern, energia lor se extinde dincolo de corpul nostru, actionand asupra lumii pe care o percepem si determinandu-ne afinitatile. In mod similar energia emotionala a celorlalti actioneaza asupra noastra.”
Dupa ce am citit aceasta carte, am constientizat ca in activitatea mea terapeutica, folosesc intuitia foarte mult. Ba mai mult, mi-am amintit situatii cand m-am simtit vinovata ca nu am urmat planul de terapie (ca la carte) si ca am ales sa spun ceea ce simt. Abia acum ma felicit pentru increderea pe care am acordat-o intuitiei mele!
Multumesc Judith Orloff si multumesc sotului meu care a avut o intuitie extraordinara oferindu-mi acest cadou de pret!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s