Comunicarea eficienta in afaceri – PCM

 +   Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in Bucuresti, in perioada 24-26 iunie 2011, intre orele 9,00-17,30 – la seminarul PCM® introductiv – “Comunicarea eficienta in afaceri”!

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul “PCM – Train the Trainer” – http://www.process-communication.ro/tot.htm, cat si in programul “PCM – Train the Coach” – http://www.process-communication.ro/ttc.htm

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul coach-ilor, medicilor, profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane, trainerilor si studentilor in a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale. Prin urmare, KCE si KCR ofera suport financiar in cazurile adecvate pentru a ajuta profesionistii din domeniile mentionate sa cunoasca si sa aplice Modelul Procesului Comunicarii®.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale participantilor la seminariile PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 25% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune.

Traineri certificati PCM®: Anca COMAN si Ane-Mary ORMENISAN 

Numarul de locuri: 16 – dintre care 6 beneficiaza de finantare partiala.

Locatia:
Seminarul va fi gazduit de Facultatea de Psihologie a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti, in sala nr.203 de la etajul al doilea al cladirii vechi. Adresa: Bd. Basarabia nr. 256, sector 3. (De la statia de metrou Republica pana la facultate sunt cca 150m distanta.)

Taxa de participare: 1645Lei+24%TVA (include cele trei zile de training, profilul individual de personalitate, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs, doua pauze pentru cafea si masa de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile). Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Termen limita 
pentru inscriere si achitarea taxei de seminar: 15 iunie 2011.

Reduceri:

Persoanele care se inscriu fiindca au aflat despre acest seminar din Newsletter-ul oferit de portalul www.cursurisicertificari.ro primesc o reducere de 5% din valoarea taxei de participare, daca platesc pana pe data de 10 iunie 2011.
Pentru doua sau trei persoane inscrise din aceeasi organizatie se ofera o reducere de 7% din valoarea taxei de participare, in aceleasi conditii.

Aceste reduceri nu se pot cumula si nu se aplica pentru locurile partial finantate.

Pentru a ne solicita orice alte informatii suplimentare va rugam sa utilizati formularul de contact: http://www.lifelong.ro/contact

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta-in-afaceri

Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze completand acest formular: http://www.lifelong.ro/training-formular-de-inscriere

Va asteptam cu drag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s