Pitici si mamici

In Galati la galeriile Real, in weekendul 12-13 decembrie, EGOSANO a participat la „Pitici si mamici” – expozitie dedicata parintilor si copiilor.

Junior in organizare de astfel de evenimente, Egosano a cautat sa vina in sprijinul grupului tinta (mamicile si copiii) cu serviciile sale pe care le-a oferit gratuit.

Pentru mamici, el a pregatit ravase cu vorbe bune, sedinte gratuite de consiliere psihologica, evaluare psihologica pentru copii si sedinte de logopedie. Multe mamici au castigat o interpretare psihologica a desenului copilului lor.

Copiii au primit caramele cu fructe si bastonase de zahar.

Pentru ca suntem la cativa pasi de sarbatorile de Craciun, Egosano a creat ateliere de joaca pentru copiii timizi, retrasi, rusinosi si fricosi.

Ne dorim ca anul acesta nici unui copil sa nu ii fie frica de Mos Craciun!!

Ne-am gandit si la mamicile care intampina dificultati in adaptarea cu noua conditie sociala – aceea de a fi mama. Pentru mamicile cu depresie postpartum,  am creat grupuri de suport.

Stiu ca este greu pentru o proaspata mamica sa recunoasca faptul ca este deprimata si lipsita de pofta de viata. Desi multe mamici traiesc astfel de emotii, putine le accepta.  Prefera sa nege ceea ce simt si se multumesc cu gandul ca trebuie sa se sacrifice pentru cel mic.

Dragi mamici, nimic NU TREBUIE! In cadrul unui grup de suport, veti afla cum sa va gestionati emotiile astfel incat sa simtiti bucurie, entuziasm si sa aveti energia necesara parcurgerii primelor etape de ingrijire a celui mic.

Le multumesc celor care mi-au trimis desenul piticului lor! Le multumesc celor care au acceptat sa isi evalueze copilul din punct de vedere psihologic!

Va invit sa priviti cateva imagini de la „Pitici si Mamici”:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s